上海品茶网KNY

The Courtyard House / Formwerkz Architects

first_imgShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/413338/the-courtyard-house-formwerkz-architects Clipboard The Courtyard House / Formwerkz Architects ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/413338/the-courtyard-house-formwerkz-architects Clipboard Projects ArchDaily CopyHouses•Singapore Save this picture!© Albert Lim+ 17 Share The Courtyard House / Formwerkz ArchitectsSave this projectSaveThe Courtyard House / Formwerkz Architects “COPY” “COPY” Singapore photographs:  Albert LimPhotographs:  Albert LimSave this picture!© Albert LimText description provided by the architects. The courtyard house is located in a 3-storey mixed-landed residential district, on the eastern part of Singapore. Built for a multi-generational family who seeks a communal way of living but wanted a space that are private, screened from the prying eyes of surrounding neighbors. While inspired by the Si He Yuan courtyard house, the project seeks to readapt the vernacular typology found in the northern regions of China, to a detached house typology in an urbanized tropical context. Save this picture!© Albert LimThe massing, comprising of two blocks in a north-south orientation, delineate the site with a front garden, the central courtyard where all the rooms looked into and a back garden. The public and private realms are layered in a spatial procession from the street. Circulation within the house circumambulate the courtyard on all floors. Save this picture!© Albert LimThe main spaces are organized around this central, outdoor atrium   where a lap pool runs parallel to one edge. The ground floor is finished entirely in hone travertine without any drops to blur the boundaries between indoor and outdoor, unifying the entire ground floor as a singular, seamless, communal space. The perforated concrete wall allows for air-flow and glimpses of the garden beyond but shields the western sun and its adjacent neighbors.Save this picture!© Albert LimThe house expresses the relationship between periphery and core. Similar to the traditional courtyard typology, the inner core is a private, secure and well-ventilated outdoor space intended as an extension of the family space. While the periphery is surrounded in dense tropical foliage, the courtyard is tranquil and contemplative. Through a series of spatial appendixes of bridges, wall perforations, pool extensions, shower stalls, stairs and bay windows that penetrate the two side walls that bound the inner sanctum, the residents gets to experience the tropical garden on the periphery.Save this picture!First Floor PlanProject gallerySee allShow lessBalmain House / Fox JohnstonSelected ProjectsWinner Announced for Flinders Street StationArchitecture News Share Houses Architects: Formwerkz Architects Photographs CopyAbout this officeFormwerkz ArchitectsOfficeFollowProductsWoodConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesHousesSingaporePublished on August 09, 2013Cite: “The Courtyard House / Formwerkz Architects” 09 Aug 2013. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogShowershansgroheShower MixersVinyl Walls3MExterior Vinyl Finish – DI-NOC™ Abstract EarthPartitionsSkyfoldMarkerboard Finish for Folding WallsPanels / Prefabricated AssembliesKingspan Insulated PanelsInsulated Wall Panels – Designwall R-seriesWoodBruagRoom Acoustics – Interior Cladding PanelsEnclosures / Double Skin FacadesIsland Exterior FabricatorsCurtain Wall Facade SystemsConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMBricksNelissenSpecial Bricks – Slips and HalvesCeramicsTerrealTerracotta cladding in Le TrèfleEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEASideboardsUSMLow Shelving – HallerTable LampsLeds-C4Lighting – ElampMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more

Cascading Courts / HYLA Architects

first_imgArchitects: HYLA Architects Area Area of this architecture project 2017 Photographs:  Derek Swalwell Manufacturers Brands with products used in this architecture project Cascading Courts / HYLA ArchitectsSave this projectSaveCascading Courts / HYLA Architects Singapore Cascading Courts / HYLA Architects ArchDaily Manufacturers: Geberit, Hansgrohe, Duravit, Hafary, KStone, OLIVARI, Earth Arts, GF+A, Mosaico, Wevre & Ducre, homogenous tiles from Hafary “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/898182/cascading-courts-hyla-architects Clipboard Projects Han Loke Kwang “COPY” Year:  Save this picture!© Derek Swalwell+ 31Curated by María Francisca González Share Houses CopyHouses•Singapore Area:  568 m² Year Completion year of this architecture project Lead Architects: Structural Engineer:GNG Consultants Pte LtdMain Contractor:Praxis Contractors Pte LtdLandscape Contractor:Green Forest Landscape Pte LtdProject Team:Navin Rungsmai, Amanda Goh, Thomas OngCountry:SingaporeMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Derek SwalwellRecommended ProductsDoorsEGGERWood Laminate Doors in Molecular Plant Science InstituteDoorsVEKADoors – VEKAMOTION 82Windowspanoramah!®ah!38 – FlexibilityWindowsKalwall®Facades – Window ReplacementsSave this picture!1st Floor PlanText description provided by the architects. A series of cascading courts between the house and the party wall forms the basis by which this semi- detached house is organized. From the outside one is scarcely able to see these courtyards due to the screeining and deep shadows. The courtyards are covered with a glass roof and timber pergola, which makes them pretty much all weather spaces. Indeed they are open at the ends and that makes it a very breezy space and house which is ideal for our hot tropical climate.Save this picture!© Derek SwalwellSave this picture!© Derek SwalwellThe exterior elevations have an almost Japanese simplicity with the vertical timber screens and off form concrete walls. The timber screens gives the upper level bedrooms privacy from the road. At the entrance, one is greeted by a cascading water feature with an upper level planter. The main living areas on the ground level open to a bamboo garden on the side. The family room on the second level is a double volume space which fronts the main courtyard with a feature tree set in a middle of a water feature. Save this picture!© Derek SwalwellProject gallerySee allShow lessKyeongryunjae / mmArchitectsSelected ProjectsBedford Park House / Mehdi Marzyari ArchitectsSelected Projects Share CopyAbout this officeHYLA ArchitectsOfficeFollowProductsWoodSteelConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesSingaporePublished on July 16, 2018Cite: “Cascading Courts / HYLA Architects” 16 Jul 2018. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPartitionsSkyfoldIntegrating Operable Walls in a SpaceGlass3MSun Control Window Film in MarkthalSinkshansgroheBasin FaucetsPaintSTAC BONDComposite Panel Finishes – MetallicsConcreteKrytonConcrete Hardening – Hard-CemSkylightsLAMILUXGlass Skylight FE PassivhausLightsLouis PoulsenOutdoor Lighting – Flindt GardenWindowsVEKAWindows – SOFTLINE 70 ADUrban ShadingPunto DesignPavilion – CUBEDoorsLinvisibileLinvisibile FILO 10 Hinged Door | AlbaWoodHESS TIMBERTimber – GLT BlockGreen FacadesSempergreenLiving Wall – SemperGreenwallMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?层叠庭园 / HYLA Architects是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/898182/cascading-courts-hyla-architects Clipboard Photographslast_img read more